Hoe werkt het

Voordelen scootsecure ten opzichte van andere systemen

Veel verzekeraars bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere leveranciers. Hieronder de belangrijkste voordelen van ScootSecure t.o.v andere systemen op een rij:

  • De meeste andere systemen betreffen zogeheten “peilsystemen”. Dit zijn passieve systemen die jou niet waarschuwen in geval van een diefstalpoging. Ook is de lokatie van jouw Scooter niet live te volgen. Sommige leveranciers bieden wel een app, maar de lokatie is in veel gevallen zeer onnauwkeurig
  • ScootSecure levert een systeem dat real-time werkt. Dit betekend dat jij een waarschuwing ontvangt in geval van bijvoorbeeld een sabotage of verplaatsingspoging. Ook kan jij via je app tot op 6 meter nauwkeurig zien waar je Scooter zich bevindt. In geval van diefstal kunnen wij snel en erg nauwkeurig jouw Scooter lokaliseren.

In de afgelopen 8 jaar is ruim 98% van de gestolen – en met het ScootSecure systeem uitgeruste – scooters door ons teruggevonden!

 

SCootsecure zelf ervaren?

Bestel het systeem nu via onze webshop en onze planningsafdeling neemt binnen 2 werkdagen contact op om een afspraak te maken voor installatie.